Qui soc

En Sanyes és un jove mag garrotxí que va començar amb la màgia als 12 anys i ho va fer per un motiu molt clar. Transformar realitats. Des d’aleshores, l’hem vist actuar en esdeveniments massius com el Combat de Corrandes de Montagut, la Proclamació de l’Hereu i la Pubilla d’Olot i la Garrotxa 2018 o amb les seves actuacions en comarques com el Ripollès, Alt Empordà, la Selva, el Berguedà, el Bages i, fins i tot, darrerament, a Barcelona.
Amb només 13 anys, va fer a Montagut i Oix, el seu poble, el seu primer espectacle de màgia i poc temps més tard, l’any 2016 es va donar a conèixer a la comarca després de guanyar el concurs d’Olot Televisió Talent Volcànic.
Amb tan sols 16 anys, va estrenar amb les entrades exhaurides al Teatre Principal d’Olot el seu primer espectacle de màgia professional “Black Bloc: la màgia reivindicativa”, un espectacle amb l’objectiu de fer front a les injustícies socials a través de la màgia que repetiria més endavant en aquest mateix teatre, al Festival Internacional Una Tona de Màgia (2020) i al Teatre Municipal de Berga (2021). Un espectacle que continua en moviment i creixent encara actualment.
Al 2020, amb l’arribada de la pandèmia es va convertir en un dels referents a les xarxes socials, especialment a tiktok, on és co-creador de #estiktokat, el hashtag en català més popular de la plataforma i el qual acumula més de 600 milions de reproduccions.

Aquest mateix any va participar al programa de TV3 “MOOD Z”, on va tenir l’oportunitat de sorprendre joves com el creador de contingut Pol Gisé, la pallassa del CircCric Luara Mateu o l’aleshores jugador del GironaFC Gerard Gumbau.
L’any 2021 amb la sortida de la pandèmia, va estrenar l’espectacle “Desconfinem-nos”, amb l’objectiu de posar en valor la part més positiva de la pandèmia i que el març d’aquest mateix any ha representat al Tetreneu de Barcelona.
Sanyes
621245264
info@sanyes.cat
@sanyesmag 
AVÍS LEGAL
SEGUEIX-ME A: 
Web desenvolupada per 
chevron-downmenu-circlecross-circle