Qui soc

En Sanyes és un jove mag​ de Montagut i Oix (la Garrotxa) que amb només 17 anys​ ja ha actuat pràcticament a tots els escenaris de la comarca i​, fins i tot, en d’altres comarques d’arreu de Catalunya, com ara el Ripollès, l’Alt Empordà, la Selva, el Bages i el Vallès Occidental


La seva màgia es podria definir com a moderna, innovadora i transgressora.​ També ha sigut un dels primers mags en utilitzar ​la màgia reivindicativa, ja que denuncia, crítica i qüestiona temes polítics i socials.


A l’any 2017 va guanyar el concurs televisiu d'Olot Televisió ​Talent Volcànic i, el mateix any, també va quedar segon classificat al Talent-Show Lux.

A dia d’avui, ja ha fet més de 100 actuacions en només 3 anys. També ha actuat en diversos esdeveniments importants, com per exemple la Proclamació de l’Hereu i la Pubilla d’Olot i la Garrotxa 2018 (televisat en directe per Olot Televisió).
També l’hem vist al Combat de Corrandes de Montagut (2017 i 2018), al XXIII Certamen Literari Premis Ramon Vidal​ (Besalú 2018) o ​a la televisió, al programa Km 0 de La Xarxa). També ha actuat amb l’ajuda de l’ex-diputada de la CUP M​ireia Boya.
Actualment forma part de la SEI (Societat Espanyola d'Il·lusionisme) de Girona i actualment, presenta Black Bloc, un espectacle de màgia reivindicativa, dirigit per en Jordi Pota.
Sanyes
621245264
info@sanyes.cat
@sanyesmag 
AVÍS LEGAL
SEGUEIX-ME A: 
Web desenvolupada per 
chevron-downmenu-circlecross-circle