Espectacles

Aquí teniu la llista dels meus espectacles. Formats diferents adaptats a diferents audiències i espais.

Black Bloc

Ser conscient de les mancances que cada un té ens pot ajudar a millorar-los. Parlar dels problemes del món des d’un punt màgic, i fins i tot entretingut, aconsegueix acostar a la gent qualsevol tema, per complicat que pugui ser, gràcies a la il•lusió.

Black Bloc ajunta totes les preguntes i totes les respostes del jove il•lusionista Sanyes, encuriosit sobre per què existeixen tantes desigualtats i tristeses en aquest món com podrien ser el feixisme, els refugiats o el canvi climàtic. Implicat per aconseguir canviar-les, ha creat aquest espectacle de màgia reivindicativa per ajudar a conscienciar la gent d’algunes de les mancances d’aquesta societat. Però tot i la seva capacitat màgica no pot aconseguir-ho sol. T’atreveixes a ser Black Bloc?

”SEREM EL BLACK BLOC QUE FARÀ APARÈIXER EL CANVI”


Durada: 50 minuts
Preu: a consultar 

Direcció: Jordi Pota
Creació: Sanyes i Jordi Pota
Interpretació: Sanyes
Veu en off: Albert Gasulla
Tècnic de so i llum: Arnau Vilaplana
Regidora: Elsa Rocher

Recomanat a partir de 10 anys

ESPECTACLE NOMÉS DISPONIBLE PER A TEATRES

Desconfinem-nos

El que havien de ser 15 dies de confinament es va acabar convertint en una pandèmia que irrompria en les nostres vides més temps de l’inicialment esperat.

Alguns es van aficionar a fer esport, d’altres a cuinar, d’altres a fer TikToks i alguns van aprofitar per desenvolupar l’habilitat de l’il·lusionisme però tots amb l’esperança penjada als balcons en forma de “Tot anirà bé”.

I és en aquest “Tot anirà bé” en el que es centra DESCONFINEM-NOS, un espectacle de màgia participativa, moderna i innovadora on el jove mag de la Garrotxa mostrarà al públic com ser positius sense donar positiu!

”TOT ANIRÀ BÉ”

Duració: 60 minuts
Preu: a consultar 

Recomanat a partir de 7 anys

VINE A VEURE DESCONFINEM-NOS! 

COMPRAR ENTRADES PER DESCONFINEM-NOS

Infantil

Espectacle pensat per a un públic infantil i familiar, on es combina l’humor i la màgia. És molt participatiu i dinàmic. Ideal per festes d’aniversari, celebracions i sorpreses.

Duració: 30-35’
Preu: a consultar (contactar)

Sanyes
621245264
info@sanyes.cat
@sanyesmag 
AVÍS LEGAL
SEGUEIX-ME A: 
Web desenvolupada per 
chevron-downmenu-circlecross-circle