Espectacles

Aquí teniu la llista dels meus espectacles. Formats diferents adaptats a diferents audiències i espais.

Black Bloc

Ser conscient de les mancances que cada un té ens pot ajudar a millorar-los. Parlar dels problemes del món des d’un punt màgic, i fins i tot entretingut, aconsegueix acostar a la gent qualsevol tema, per complicat que pugui ser, gràcies a la il•lusió.

Black Bloc ajunta totes les preguntes i totes les respostes del jove il•lusionista Sanyes, encuriosit sobre per què existeixen tantes desigualtats i tristeses en aquest món com podrien ser el feixisme, els refugiats o el canvi climàtic. Implicat per aconseguir canviar-les, ha creat aquest espectacle de màgia reivindicativa per ajudar a conscienciar la gent d’algunes de les mancances d’aquesta societat. Però tot i la seva capacitat màgica no pot aconseguir-ho sol. T’atreveixes a ser Black Bloc?

”SEREM EL BLACK BLOC QUE FARÀ APARÈIXER EL CANVI”


Durada: 50 minuts

Direcció: Jordi Pota
Creació: Sanyes i Jordi Pota
Interpretació: Sanyes
Veu en off: Albert Gasulla
Tècnic de so i llum: Arnau Vilaplana
Regidora: Elsa Rocher

Recomanat a partir de 10 anys

ESPECTACLE NOMÉS DISPONIBLE PER A TEATRES

Desconfinem-nos

Espectacle pensat per un públic familiar i generalment adult, on es combina màgia, humor, i un toc de reivindicació. És molt participatiu i dinàmic. Ideal per Festes Majors, comunions, aniversaris i altres celebracions.

Duració: 60’
Preu: a consultar (contactar)

Infantil

Espectacle pensat per a un públic infantil i familiar, on es combina l’humor i la màgia. És molt participatiu i dinàmic. Ideal per festes d’aniversari, celebracions i sorpreses.

Duració: 30-35’
Preu: a consultar (contactar)

Sanyes
621245264
info@sanyes.cat
@sanyesmag 
AVÍS LEGAL
SEGUEIX-ME A: 
Web desenvolupada per 
chevron-downmenu-circlecross-circle