S’ESTRENA AL TEATRENEU L’ESPECTACLE DE MÀGIA "DESCONFINEM-NOS" EN EL SEGON ANIVERSARI DE LA PANDÈMIA

DESCONFINEM-NOS - SANYES

El que havien de ser 15 dies de confinament es va acabar convertint en una pandèmia que irrompria en les nostres vides més temps de l’inicialment esperat. No obstant, aquesta situació ens ha deixat l’oportunitat de veure les coses des d’un altre punt de vista. 

 

I és en aquest altre costat més positiu de la pandèmia en el que se centra Sanyes amb l’espectacle Desconfinem-nos. Amb el lema que va marcar els dies més durs del confinament, “Tot anirà bé”, comença aquesta proposta que té com a objectiu posar en valor tot allò bo que ens ha deixat aquests dos anys a través de la màgia. 

 

Al llarg dels 60 minuts que dura l’obra, el jove mag de només 18 anys farà un repàs pels moments més destacats del confinament domiciliari. Des de l’arribada de Stay Homas fins a la importància de les videotrucades, passant per les hores d'avorriment i les noves aficions del moment. Tot, sempre des d’un punt de vista optimista, esperançador i amb una bona dosi d’humor. 

QUI ÉS EN SANYES?

En Sanyes és un jove mag de la Garrotxa conegut per ser el mag de Mood Z de TV3. També per la seva presència a les xarxes socials, especialment a la plataforma TikTok (on té més de 25.000 seguidors). La seva màgia es podria definir com a innovadora, creativa i actual. 

 

El jove il·lusionista garrotxí va començar la seva carrera amb només 12 anys. Amb 14 anys va guanyar el concurs Talent Volcànic d’Olot Televisió i dos anys més tard va estrenar el seu primer espectacle de màgia professional: Black Bloc, la màgia reivindicativa. Després d’actuar amb aquest espectacle al Teatre Principal d’Olot (amb les entrades exhaurides en les dues funcions), a la Sala La Canal dins el Festival Internacional Una Tona de Màgia i al Teatre Municipal de Berga, arriba per primera vegada a la capital catalana amb l’espectacle Desconfinem-nos. 

 

La proposta està pensada per un públic familiar però especialment adult (recomanat a partir de 7 anys). Es podrà veure només els dies 13, 20 i 27 al Teatreneu de Gràcia (Barcelona). Les entrades ja es poden adquirir a la web del mateix per un preu de 14€.

Sanyes
621245264
info@sanyes.cat
@sanyesmag 
AVÍS LEGAL
SEGUEIX-ME A: 
Web desenvolupada per 
chevron-downmenu-circlecross-circle